Thule Tandvård

Vi har lång erfarenhet av allmäntandvård med inriktning mot protetik och estetik.

Thule Tandvård

Vi har lång erfarenhet av allmäntandvård med inriktning mot protetik och estetik.

Thule Tandvård

Vår mottagning finns på 6:e våningen i Thulehuset, med utsikt över älven och Umeås centrala delar. Hos oss får du ett tryggt, vänligt och professionellt bemötande av erfaren personal i trevliga lokaler.

Kontakta oss

Vi har många års yrkeserfarenhet och bildar tillsammans ett väl inarbetat team som lägger stor vikt vid att arbeta lugnt, metodiskt och smärtfritt. Vi hjälper dig med de tandbehandlingar som du kan behöva, oavsett det gäller förebyggande, funktionell eller estetisk tandvård. För att upprätthålla en god kvalité på tandtekniska arbeten (t ex kronor, broar och proteser) har vi ett nära samarbete med lokala tandtekniska laboratorium i Umeå.

 

Behandlingar

Thule Tandvård erbjuder traditionell tandvård och estetisk tandvård. Vi hjälper dig med tandreglrering, tandblekning, skalfasader med mera. Tack vare erfarna och högt kompetenta tandläkare och tandhygienister får du som patient tandvård med hög kvalitet där ditt välbefinnande alltid står i fokus.

Tandläkare som utför akut tandvård i Umeå - Thule Tandvård

 

 Har du behov av akut tandvård i Umeå? Oavsett om du har problem med akut värk, en sprucken tand, en lagning som lossnat, ont i en visdomstand eller andra akuta besvär från tänder eller mun, så hjälper våra tandläkare dig gärna. Akut tandvård siktar till att avhjälpa dig akut värk eller andra besvär, men vi tar också hänsyn till det som långsiktigt gynnar dig som patient i vår bedömning. Hos oss har du möjlighet att snabbt få en akut bedömning av tandläkare i fräscha lokaler - centralt belägna i Umeå.

 

Vid ett besök hos oss i Umeå börjar våra tandläkare med att sätta sig ned med dig och tala igenom dina akuta besvär och övriga önskemål - allt för att göra behandlingen så lämplig och komfortabel som möjligt för dig, och samtidigt göra dig delaktig i din tandvård. 

 

 

Thule Tandvård
Västra Esplanaden 2
(Thulehuset, vån 6)
903 26 Umeå

Visa på karta
 

För parkering hänvisar vi till Parketten eller Kajen.

Kontakt
090 12 10 90
thuletandvard@gmail.com
 

Privattandläkarjouren
Vid akuta besvär då mottagningen är stängd. Öppet alla dagar 08-12.
073 048 96 36

Våra öppettider
Måndag
07.30-18.00
Tisdag
07.30-17.30
Onsdag
07.30-18.00
Torsdag          07.30-15.00
Fredag            07.30-14.00

Mån-Ons lunchstängt 13-14

Vi är anslutna till Försäkringskassan och medlemmar av  Privattandläkarförbundet.
Tandläkare Ebba Sörensson  och Thomas Smetana Nilsson är med i Sveriges Tandläkar förbund.

Patientinformation
Dataskyddspolicy
Information om cookies


© 2023 Thule Tandvård