Tandhygienist i Umeå

Tandhygienist för dig i Umeå

 

Till tandhygienist går man för att dels få tänderna putsade och för att få information om hur på bästa sätt hålla rent i munnen för att undvika att få tandlossning eller nya hål i tänderna. På vår klinik i centrala Umeå erbjuder vi kvalitativ hjälp av tandhygienist, utifrån dina behov. 

Tandsten är ett vanligt problem. När det väl har bildats tandsten kan du inte borsta bort den själv. Tandhygienisten hjälper dig genom att skrapa bort den med speciella verktyg. Behandlingen brukar ge en ren och fräsch känsla i munnen och är en god investering i din munhälsa.

 

Om man inte avlägsnar tandstenen, kan den leda till tandlossning. Att av tandhygienist få hjälp med att ta bort tandsten och att hålla tänderna rena kan utgöra den viktiga skillnaden för att behålla dina tänder. 

 

På vår klinik i Umeå får du även hjälp av tandhygienist i att behandla och förebygga kariessjukdom - hål i tänderna. Våra hygienister tar hänsyn till dina förutsättningar och behov för att ge dig verktyg att behandla karies. 

 

Du får hjälp och behandling av tandhygienist på plats i Umeå, men vi stödjer dig även i hur du själv på bästa sätt ska förebygga sjukdomar i tänder och mun. Det är ett viktigt led i att kunna le och tugga med sina tänder genom hela livet.

 

När du genomgått omfattande protetiska behandlingar får du också hjälp av våra duktiga tandhygienister att lära dig sköta dina ” nya tänder ” för att få ett långsiktigt gott resultat.

Thule Tandvård
Västra Esplanaden 2
(Thulehuset, vån 6)
903 26 Umeå

Visa på karta
 

För parkering hänvisar vi till Parketten eller Kajen.

Kontakt
090 12 10 90
thuletandvard@gmail.com
 

Privattandläkarjouren
Vid akuta besvär då mottagningen är stängd. Öppet alla dagar 08-12.
073 048 96 36

Våra öppettider
Måndag
07.30-18.00
Tisdag
07.30-17.30
Onsdag
07.30-18.00
Torsdag          07.30-15.00
Fredag            07.30-14.00

Mån-Ons lunchstängt 13-14

Vi är anslutna till Försäkringskassan och medlemmar av  Privattandläkarförbundet.
Tandläkare Ebba Sörensson  och Thomas Smetana Nilsson är med i Sveriges Tandläkar förbund.

Patientinformation
Dataskyddspolicy
Information om cookies


© 2023 Thule Tandvård